Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

Free Palestine .

Assalamualaikum....


hai . ( tangan lambai-lambai )

korunk buka FB tak hari ni ? perasaan tak ramai yang tukar default picture dorunk kepada FREE PALESTINE .
lynda tak berapa faham laa benda tuu untuk apa .
dari apa yang lynda faham , tujuan kita tukar DP kita adalah untuk tolong tahanan Palestine yang berada di mogok lapar .
apa benda tuu lynda tak pasti . sapa yang tahu boleh la bagitaw lynda .


Minta TOLONG semua sahabat Menukar gambar profil anda
Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan
Bantuan anda, Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah ..

Bilal Thiab ... 76 hari
Thaer Halahleh ... 76 hari
Hassan Safadi ... 70 hari
Omar Abu Shallal ... 68 hari
Mohammedd Al-Taj ... 60 hari
Mahmoud Sarsak ... 54 hari
Faris Al-Natur ... 47 hari
Jafar Ezz Al-Din ... 53 hari
Abdallah Al-Barghouthi 32 hari
lebih daripada 2000 Banduan .... 27 hari
Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, hak Lawatan, Hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa.
*mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja,
ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh,
dan gigi pun luruh,,,
sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana,
tolong sebarkan ke semua group yg ada,
ini antara usaha kecil yg boleh kita buat ,
Perang Media ! [solidariti]

sumber facebook .




lynda suka gambar nie , sebab upin ipin comel . <3




Nak dapat profile picture tuu boleh KLIK SINI .

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

1 comment:

remyhazza said...

nak check kat fb lah... tak bukak pun lagi hari nie.....
jom kita sokong org2 palestin nie....