Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

ini la padahnya .

ASSALAMUALAIKUM ...


hai korunk ( tangan lambai-lambai )

balik dari kerja tadi lynda terus menapakkan kaki ke SUNSHINE bayan baru . nak beli barang yang adik lynda kirim tuuu . demi adik lynda yang terCINTA , macam mana pown tak pe .
dalam perjalanan , perut berkeroncong lagu KLANGIT , SESAL MENDUA . LAPAR yang amat . dalam kepala otak lynda yang tak berapa nak cerdik ni , sampai jerr kat SUNSHINE nak pergi cari makan . kedai mamak TAKNAK . demand .

dah sampai . jumpa security terus tanya mana food court . dengan uniform kerja , bag digalas silang macam akak jual tiket dekat station bas " KL , penang , KL , penang " .
lynda pown naik tingkat satu , jumpa food court ! dengan harapan yang berbunga ibarat kera waterfall yang teruja nampak pengunjung bawak makanan untuk dia . TETAPI , selangkah lynda masuk , lynda nampak semua CINA . bayangkan dengan rasa lapar yang teramat , apa yang nampak di mata adalah kedai cina . BENGANG ! hati dah berguling dari padang kota ker balik pulau , BEBAI . batalkan niat pergi beli barang . ehh . Lynda ALONE . sob sob .

siap beli barang balik , dalam perjalanan dah set nak beli MOI SUP TANDUK dekat teluk kumbar tuu . peeeewwww . seeeeddddaaaappp . apa? tak pernah try ? rugiiiiii ..... nanti try ehhh .
okeh sambung , dah nak sampai , jari kontot dah tekan butang hitam dekat moto untuk bagi signal .

sumber google . moi sup tu lagi mengancam dari ini .


TIBA-TIBA !!!


KEDAI DITUTUP


korunk boleh bayangkan tak perasaan Lynda yang tengah lapar membuak tuu ? terasa macam nak jerr lynda telan BUKIT LAMA nie . nampak macam roti john jeeeerrr ...
last-last rempit laju-laju sebab merajuk dekat SUP TANDUK tu , balik rumah .




~ moral of story . kalau dah lapar jangan laa dok siksa perut nak demand makan pelik-2 , kalau dah lapar kedai MAMAK pown apa salahnya kan . heeee

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

1 comment:

remyhazza said...

huh!!!! sup tandok...... mcm sedap..... lagi satu.... lama dah tak pi sunshine square tu.... rindu nyer.....