Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

betul ke cerita Zack Newboyz tu ?


Assalamualaikum ... dan salam sejahtera semua follower .


korunk sihat ? harap harap sihat sihat la semuanya yer .
Lynda nak tanya korunk nie , boleh tak ??
Haaa , sebelum tu yang mana jauh tu dekat la sikit , baca apa yang lynda nak celoteh petang petang cam gini . sudi tak ?
sebenarnya lynda ada dengar desas desus yang mengatakan Zack kumpulan Newboyz tu berdepan dengan TALI GANTUNG ,akibat menjual ganja . betul ka ? betul ka ?



Ini gambar yang lynda dapat dari google . kesiannya kan .
Kepada semua peminat-peminta Newboyz , mesti rasa sedih kan . Lynda pown .
satu ketika dulu Lynda tersangat la meminati NEWBOYZ , terutama si tomok, zack dan shah .
HEHE , al maklumla KACAK . semua lagu-lagu dorunk lynda hafal-hafal .
tak sangka pulak sekarang . Lynda tahu pasal benda ni pown dari METRO .
dah lama nak updates pasal ni cuma tak berkesempatan .
nak tahu betul atau tak si ZACK ni bersalah , kita tunggu perbicaraan dia pada September nanti . Sabar ye .

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

cweet pinky said...

2nd entry bc pasal nih ~ :)

Remy hazza said...

muka hensem pun tarak guna kalau perangai tak elok......
besar sangat kesalahan tu....