Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

Selamat semua .

ASSALAMUALAIKUM ... Hai semua . *tundukkan wajah sebab da malu . Sebelum tu lynda nak Ucapkan selamat berpuasa *da lepas * , selamat hari raya dan yang terbaru SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN SEMUA . Dah lama betul lynda tak mengupdates blog lynda ni . lama oooo lama . mana taknye , sejak lappy kesayangan lynda rosak mana ade mood dah nak mengupdates ni kan . haaaaaaa . Malam merdeka ni kan lynda ni punya laa excited dengan muka yang habis cun control cantik duduk depan rumah tengah tengah malam sambil mata tak henti pandang jam dengan harapan banyak laa bunga api tahun ini . Jeng jeng jeng . Tepat 12 tengah malam , masih belum ada bunga api . Muka masih senyum , dalam hati masih berharap . 12.30 am telah berlalu . Mata kuyu hati hampa , masuk dalam rumah dengan hampanya . Pintu rumah ditolak perlahan . Pintu hampir ditutup . Tibatiba .Boooooom , boooooommmm , boooooommmmm . muka ada senyum oke . senyummm. akhirnyaaa . cantiknya, lawanya , tapi mesti mahal kan . Tapi kita tengok dah laaa . Freeee ! sekarang adalah masa tido . Selamat menyambut keMERDEKAAN RAKYAT MALAYSIA . i'm proud to be MALAYSIAN .

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

Remy hazza said...

salam kemerdekaaan dari remy !!!!

Remy hazza said...

lupa lak.... salam aidilfitri too.....