Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

saya berhenti kerja

Hari ini adalah hari terakhir aku di KWE ni . Lepas ini aku akan melangkah pergi jauh meninggalkan dunia kerja ini . #poyo .

Pou ni laa yang akan selalu aku akan main dekat phone kesayangan aku ni ha . Siap lawan dengan bos aku lagi pau sapa lagi cun melecun kaya maya . Tapi disebabkan hari ni merupakan hari terakhir makanya boss aku menjadikan pau aku pau kaya . *sila perhatikan duit yang terpapar pada pau diatas * . Kaya kan . Kaya kan . Sebab tu boleh beli baju cantik , rambut cantik , lampu tido cantik , ehh , bak kata pau , semua cantiklaahhhh . Hehehehe #cover gelak .

Tapi.......
Hati ni tetiba pulak rasa sebak , sebak nak tinggalkan orang orang gila dalam office ni . Ehh . Kenapa aku kata orang gila .

"aku hanya panggil orang gila ja datang interview untuk kerja sini , yang tak gila tak boleh kerja sini" boss

Haaa , tapi aku bukan orang gila , aku hanya nurse kepada orang orang gila kat office aku tu ja . Kah kah kah . Sayu nya hati , tapi ini semua untuk masa depan aku , jadi aku pilih untuk pergi .

Tak boleh create panjang panjang dah . #sedih

Panjang umur jumpa lagi . Sayang semua yang ada di KWE . ehh

Hahahahah

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

Remy hazza said...

semoga mereka relakan pemergiannu......

Remy hazza said...

remy tumpang sedih aje lah......