Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

Diary ?

Korunk ada diary ? ala catatan kisah hati bagi manusia yang suka menulis .

'Nama saya azlinda umur saya rahsia . hari ni saya penat sangat sebab saya makan nasi kenduri banyak dan mak saya cuba jodohkan saya dengan lelaki yang ada PENCEN'

KAHKAHKAH

semalam aku baca balik diary aku yang berusia 6 tahun . *masih simpan you alls * . tergelak baca tulisan sendiri . banyak betul luahan hati , dari makan tidur mandi semuanyalah aku cerita dalam diary tu . The best part dalam diary tu tentang my secrect admire . jeng jeng jeng . best tau ada diary ni , adik adik yang baru nak besar tu cuba cuba lah tulis diary then keep it . After 6 or 7 years later baca balik . SUMPAH korunk akan rasa macam excited and akan terpikir what a WONDERFULL/BAD LIFE yang korunk ada before . Sedih ke gembira ka kenangan tetap kenangan dan tak semua kenangan boleh kita simpan dalam otak sepanjang hidup . Bila tua nyanyuk hilang kenangan tu . Sedihkan.......

Bila ada diary bertulis atleast ada jugak kenangan manis yang kita lupa kita boleh recall balik dengan baca diary kita tu . kan ?

pejam celik pejam celik aku dah dewasa , dan apabila dibandingkan diary hati dahulu dengan sekarang tak banyak bezanya . Itulah perjalanan hidupku . #TAKDIR

asal ayat macam nak sedih ja ? poyo

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

Remy hazza said...

tak pernah ada diari...tapi sekrg blog adalah catatan kehidupan remy.......

LyNdA Aziz said...

ye ke abg remy . huhu . lynda dah masuk 3 buku dah ni