Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

LELAKI PISAU CUKUR

Kalau perempuan dikata suka kikis duit lelaki , tak kurang hebatnya dorang si kaum lelaki ni . Kalau seawal pecintaan dah berani nak kikis duit masakan kisah cinta ini jadi seagung cinta ADAM DAN HAWA ? Nak dikatakan aku ni pandai sangat menilai tu tak laaa , just opinion . Ehh , ini pandangan aku je tau . Hihihi

LAYANAN MESRA
Kata kata mestila manis bukan setakat nak minum teh o ais yang setitik je tumpah boleh dirogol jutaan semut , ayat yang bakal diatur untuk mengayat hati perempuan juga perlu manissss . Oleh itu gadis , kurang manis dalam minuman jadi anda juga akan kurang terpengaruh dengan kata kata manis si pisau cukur .

PINJAM
Jangan mudah sangat percaya dengan kata kata nak pinjam meminjam ni . 'bebi , bebi puppy nak pinjam duit sikit boleh? Hujung bulan puppy bayar balik' . Haaaa . Hakkkktuuuiii , kahakkan muka dia . Takdapat duit memang laa nak pinjam , cuba dah dapat duit tu , setahun gaji pun belum tentu nak bayar tauuu . Silap silap dia boleh cabut macam tu je . Awas wahai gadis .

NAK TOLONG KAWAN
'Bebi, kawan puppy kena pukul dengan along , kesian dia bebi . Puppy nak tolong dia , tapi duit puppy tak cukup , bebi tambahkan sikit boleh?'
Baiknya boyfriend you all . Nak tolong kawan sebab kena hentam along . *cebik* nak tolong biarla berpada pada . Kawan dia yang meminjam along yang dia sibuk nak menyerah nyawa kenapa? In this case kita bukan tak boleh menolong , tapi pikir , ye ke nak tolong kawan . Ye ke ? Ye ke ? Kita perempuan jangan terlampau percaya .

TAK CUKUP DUIT
Kalau bulan lepas tak cukup duit sebab bayar duit rumah , takkan bulan ni still tak cukup duit lagikan . Tiap tiap bulan bila ajak dating , busy keja laaa , kena overtime nak cari duit lebih laaa , bla bla bla bla..... Tapi bila dah gaji , duit tak cukup memanjang . Apekes ? Mana logik kat sini ?

Actually tak semua kaum lelaki  macam tu kan ? Kita kena give and take ,tapi kalau sebelah je yang give and sebelah je yang take , tak fair sama sekali . Make sure kalau nak bercinta susah senang biarla sama sama . Insyaallah , izin yang MAHA ESA , bahagia selamanya .


Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

1 comment:

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/