Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

malang berbau bau !

sesungguhnya kalau malang tu boleh dihidu hidu , mesti boleh dielakkan kan ?



aku kuar dari tempat kerja pukul 5.15 petang tadi .
kerja apa ?? hahahahaha . kerja yang halal la .
okehh2 , back to story .
disebabkan aku nie under training , so , motor yang aku naik kena la parking kat luar tempat kerja .
helmet pown tinggal la dekat motor , tapi letak bawah sit la kan .
elok ja kuar , aku da nampak macam lain jer motor aku .
jeng jeng jeng .
xpe xpe ! muka relax cover cun lagi nie .
bila dah dekat dengan motor ....... nah ! helmet da kena sebat ! menyirap sekejap !
mana taknya siap potong tali dia lagi .
apa la nasibbb ! malang berbau bau !
rezeki kau la pencuri . helmet buruk pown hang hadap kan .
amek la semoga kepala kau berulat ulat yer .



(-_____-)



Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

4 comments:

remyhazza said...

bukan takat berulat jer......
berlubang sekali......he3
sungguh kurang assam org itu....

LyNdA Aziz said...

ha . bukan kurang asam ja nie . kurang ajinamoto , gula , garam . semua dia kurang .

man said...

lepas nie... helmat baru lebih menarik perhatian si pencuri.

LyNdA Aziz said...

hahahaha . ye ker . tapi helmet saya dah buruk .