Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

semuanya musnah .


buat muka mengada-ngada jap . HAHAHAHA .



ASSALAMUALAIKUM ...



balik kerja tanpa berlengah aku terus melencong ke Bukit Jambul . hati berbunga-bunga sebab advance da masuk . walaupun hanya dua ratus . dalam kepala semua benda nak beli . tapi yang paling penting baju kurung , repair cermin jam dan beli tudung jer .
dah sampai sana , parking moto then ke toilet . biasa la gadis . weeee :) hari ini aku jalan kat shopping mall tu sesorang . tak berteman . tapi best jugak . bebas nak buat apa , nak masuk kedai apa pown takde sapa nak halang . nak beli ke taknak takde sapa nak bebel . baju da beli ! tudung da beli . tap pikiran melencong , terlupa pasal jam tangan yang da pecah cermin akibat jatuh tu .

sori sayang , orang tak sengaja jatuhkan .

jalan sana , jalan sini . tetiba dahaga . beli coolblog then sambung jalan lagi . akhirnya lynda mmemang betul betul terlupa pasal jam yang nak direpair tuu . duit habis , jam tak repair jugak . alamatnya tunggu gaji 7 haribulan nie pulak lerr . ehhh . asal macam bosan jerr entry nie . aa'aah kan . lynda pown bosan . oke la korunk , lynda ngantuk sebenarnya . oke bai . thanks singgah .


owhh , anyway abaikan wajah lynda yang tak serupa apa tu .


Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

1 comment:

remyhazza said...

ala beli mana yg penting dahulu..... jam tu pecah jer... tapi masih elok kan.... he3