Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

sila ambil berat warga BALIK PULAU .


amboii . tajuk jer dah macam serius bebenor la pulak kan .
hehehehe . tapi memang serius . apa-apa pown .


ASSALAMUALAIKUM ......


sihat semua ? harap-harap sihat laa yer . pada yang tak sihat tuu , buat apa menghadap lappy lagi , pergi hospital tak pown klinik berdekatan . ambil ubat . jangan sambil lewa jaa kesihatan diri yer . ehh . membebel pulak lynda nie . hehehehe . sori-2 .


ehh korunk mehh rapat sikit , kita gosip-gosip sikit . haaaa . lynda bukan apa updates tajuk macam tuu , lynda cuma nak ingatkan orang-orang kampung lynda terutama warga BALIK PULAU , Penang niee haa . supaya berhati-hati sewaktu bawak moto diwaktu malam di kawasan-kawasan sunyi . pesanan ni lebih kepada kaum hawa , kaum lynda laaa . lynda ada dengar banyak kes yang melibatkan kaum hawa DIRABA , haaa lynda highlight tuu , means berbahaya . DIRABA sewaktu bawak moto berseorangan melalui kawasan-kawasan sunyi .
bayangkan , diraba diatas moto ? macam mustahilkan , tapi itula kenyataannya .

okeh , kat sini lynda nak highlight kan beberapa tempat yang lynda taw dah pernah terjadi kes seorang lelaki meraba perempuan diatas moto .

  • Taman Sri Indah = jalan tepi yang menuju ke pondok upeh .
  • Titi Teras = depan jerat cina
  • paya kongsi = area bendang

tempat-tempat yang lynda highlight nie memang sunyi . jarang orang lalu .
soo , senang dia ambil kesempatan . orang yang melakukan benda BODOH nie adalah LELAKI . dah sangap teruk agaknya dia nie .

ciri-ciri
  • berbadan sasa
  • helmet bervisor
  • naik moto LC , Lagenda Baru dan Yamaha Baru ( moto yg bontotnya kembang sikit)

cara-cara dia .

dari jauh dia laju , dan tiba-tiba dia perlahan dan tidak memotong . dia akan datang sebelah dan......pup ! meraba anda .

jadi wahai kaum seangkatan ku , berhati-hatila . please berhati-hati .
ini benda serius . lynda menaip entry nie bukan hanya dengar dari mulut orang saja atau saja-2 lynda reka cerita nak takutkan orang ramai .
tapi ini dari pengalaman lynda sendiri . benda nie memang mengaibkan lynda . lynda rasa malu tak terkata , tapi untuk kebaikkan semua lynda rasa benda nie patut dishared . bukan hanya lynda dan kawan-2 lynda saja yang pernah kena . mungkin ramai lagi .

jadi sekali lagi . TOLONG BERHATI-HATI !!


Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

3 comments:

remyhazza said...

kasi terajang jer motor dia tu...... kurang ajaq!!!!

Lyssa Faizureen said...

Lahh . Ada jugak orang macam ni ?? Kena berhati-2 lah nampak nya nihh !!! Huwaaaa :'(

Ehh , buat report polis !!! tau ???
**Kes Dicabul ~

Lyssa Faizureen said...

Lahh . Ada jugak orang macam ni ?? Kena berhati-2 lah nampak nya nihh !!! Huwaaaa :'(

Ehh , buat report polis !!! tau ???
**Kes Dicabul ~