Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !


ASSALAMAUALAIKUM ...
hai korunk ....



hari ini walaupun panas membahang lynda tetap merajinkan diri join segmen yang di lancarkan oleh Abang Ben . tak tahu ? sila KLIK SINI .





okeh lynda kena ceritakan serba sedikit tentang blog lynda dan kenapa lynda ada blog dengan sejujur jujurnya .

mengenai blog lynda ?
okeh , blog lynda nie biasa biasa jer . kebanyakkan entry entry yang lynda post dekat blog lynda nie lebih kepada personal / diri sendiri . ehh ! lynda suka pink , sebab tu blog nie pink jerr ... HEHEHEHE !


kenapa lynda ada blog ?
masa mul- mula lynda ada blog , tujuan utama lynda adalah hanya untuk tulis diari yang boleh dibaca oleh orang . means diari nie untuk tatapan umum laa ..
sebab tu la bila korunk bukak blog lynda kebanyakan entry semua pasal diri , keluarga , kawan , dannnnn ..... ehem ehem ...
hehehehehe .
kadang-kadang tu rasa nak jugak tulis pasal isu semasa , tapi lynda tak pandai la nak mengarang macam korunk . sooo , lynda prefer nak tulis pasal diri sendiri jer .


# okeh . itu saja . sekian :))



Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

4 comments:

Syida Muhajir said...

Salam perkenalan. kita dari segmen yang sama. Jemput ke blog syida. http://syidaismyname.blogspot.com BW and follow here

Syida Muhajir said...

Salam perkenalan. kita dari segmen yang sama. Jemput ke blog syida. http://syidaismyname.blogspot.com BW and follow here

Fa-zlyn said...

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

Azzah said...

singgah kenal dari blog BA..
http://sayurlemak.blogspot.com/