Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

outing queensbay part 1


ASSALAMUALAIKUM ...

hai korunk . terima kasih laa sebab sudi singgah blog lynda yang serba kekurangan nie .
semalam hari ahad kan . korunk pergi mana ja ? lynda ? pergi melepak di queensbay dengan my lovely adik , my sweet friend and sepupu lynda yang sempoi . awal tuu kitorang tak plan pown nak pergi . petang tu lynda dapat call dari my sweet friend cik Azzyikin . dia cakap dia borink , so nak ajak lepaking larh . kebetulan adik lynda pulak ajak pergi karoke dengan kawan dia , then lynda pown terus ajak cik Azzyikin dan adik lepak queenbay . bersiap sana sini . makeup 2 inci tebal . tup tup pukul 6.30 petang baru sampai kat queensbay . kesian cik Azzyikin yang terpaksa tunggu kami lama dekat sana . maaf my sweet friend .
okeh . sekarang lynda tak mau taip entry panjang panjang . nanti korunk bosan tak pasal pasal korunk tekan button 'X' kat atas tu . jadi jom layan gambar !

nie la my sweet hunny bunny cik Azzyikin . lesung pipit dua belah dia ada . comel sungguh !


dorunk kata saya tak sesuai ber RAYBAN . (T__T) . hadiah dari en Kekasih birthday last year . senyuman tak ikhlas tu sila lah abaikan .

setelah hampir setengah jam melepak . sepupu lynda pown sampai . dia ajak lepak taman Metropolitan pulak lepas nie . bestt katanya . next time lynda nak pergi laaaa .

alolololo . comel cik Azzyikin kita nie bila beRAYBAN kan .

aku dan adik . tinggi besar dia . ehh . kami simple jerr hari nie .





# sampai disini sahaja . nanti lynda upload lagi . nak uploads banyak-banyak kang berat pulak entry nie . happy reading . :))

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

azam said...

seronok jalan²....hehehe

iyka syafika said...

wooo..best tu.ske jalan2 cm 2