Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

mengatal sambil photoshoot .


ASSALAMUALAIKUM ..


hai korunk ... rasanya dah lama kan lynda tak updates blog nie . huhuhuhu . alaaaa . maaf yer korunk . sejak kebelakangan nie , jiwa tak keruan . so , idea pown tak de .

TAPI ...... !!

hari nie lynda tak nak taip entry panjang panjang . sebab nanti korunk penat nak baca . yerr dookk ?? jadi hari ni lynda just nak tunjuk apa yang lynda buat bersama en BF seharian . ehem ehem .... en BF balik kampung , cuti . bila dah lama kami tak berjumpa , macam nie la jadinya . tak sangka sebenarnya mood en BF begitu sporting hari ni . jadi model tak berbayar dia . hehehehe !






hehuhehuhe .... boleh jadi photographer tak lynda .
tak layak , tak layak . snap gambar untuk suka suka boleh larh .

gambar nie lynda suka sebab pos dia .
sila abaikan muka lynda yang tak layak itu .
HAHAHAHA !





~pssttt , edit pakai photoscape jer . tak pandai guna photoshop . (^__^)



Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

7 comments:

azam said...

:) nice.....seronoknya bercinta...HEHEHE

LittleGurl said...

sweetnya korang ;D

cweet pinky said...

hehe~ mboi3 , 22 gilew snap ek ??

LyNdA Aziz said...

@littlegurl . tenkiu dear .


@cweet pinky . hahahaha . si jejaka tak , tapi kalau lynda yer la . mood tetiba nak jadi model si dia tuu . hahaha

poohrist said...

hihihi cek mat balik rupenya..
patut syok semacam je..

remyhazza said...

sweet couple......

deardearyhaty.blogspot.com said...

so sweet both of u..nway done follow u dear..hit me back if sudi k..:)