Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

Curang

A: Oh mai god , oh mai god , oh mai god ! Lucas nak datang Malaysia !

B: woi , kau ni langsung tak support pemain malaysia laa .

A: eleh , aku excited sebab lucas nak datang mesia je . Bukan aku nak support chelsea walau aku peminat chelsea . Takkan tu pun salah .

B: Tak salah , tapi kalau pemain kita dengar , kecik hati dorang .

A: Aku bukan retis sampai setiap percakapan aku dorang dengar .

B: Mana la tahu kan .

A: Eleh engkau , kira aku oke lagi la minat si Lucas dari engkau yang syok habis dekat Karim si Nepal tu ape pulak citanya .

B: *mana peaah ni tahu .

........

Selamanya selamanya , selamanya harimau malaya .

selamanya selamanya , selamanya sokong malaysia

mari kita sokong mesia , menang kalah belakang kira .


Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

Nurul Izzati Yueija said...

hehee curang xsalah dalam konteks ini :)

Nurul Izzati Yueija said...

heheee curang xsalah dalam konteks ini :)