Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

city university college of science and technology

Assalamulaikum ..
haishh ! di waktu penang yang agak panas nie , tengah aku ralit main FB , tetiba aku teringat nak updates blog pasal kolej aku .

CITY UNIVERSITY COLLEGE OF SCIENCE AND TECHNOLOGY .

rinduu kowt . hahaha ! dulu tyme belajar rasa macam x sabar nak abeh .
bila dah abeh , rasa macam nak balik sana g belajar balik .
kalau dulu , waktu sekarang nie , kitorang tengah ada klas , kalau xdak pown , kami lepak kat belakang kelas .
tak pown aku dengan kawan aku pegi kedai 2 ringgit . hahahaha !
hari-hari pegi kedai tuh , saja cuci mata . bukan nak beli pown .

urmmmm !
sebenaqnya aku !
bukan rinduu kolej sangat pown .
tapi rinduuu semua kenangan dekat sana .
patutla orana kata , zaman jadi student nie kenangan dia sangat la best kan .
dan masa jadi student la kita akan jadi orang kaya .
HAHAHAHAHA !!! gelak jahat .
student = orang kaya !
hahaha .
aku budak 'B' , kelas wanted !
ramai lecture x suka kelas kami , sebab budak-budaknya nakal x ingat .
xdengar cakap .
tapi bagi aku . kelas aku terbaiiikkk !
perghhh ! sumpah rinduu yang teramat nak duduk dalam kelas yang sejuk x ingat tuh .
duduk dengan semua budak-budak kelas yang sempoi-sempoi .

ishhh ! banyak sangat larh kenangan dekat sana . nak cita x cukup page .



nie masa dinner atas cruise ! best weh . walaupown cruise x besar , tapi hebat .
dekat THE MINES .


besshhh ! semua lecture di jemput . pengalaman naik cruise xley lupa .
walaupown bukan cruise besar , tapi naik jugak . korang ada ? !!


nie masa last nurses day kitorang . nie 6'B' sahaja . ramai kowt .


nie masa practical kat Hospital Sultanah Aminah , Johor Bharu .


nie kawasan tunggu bas kat kolej . lepak kaki lima !


nie masa ko-curicullum kat kolej . beshh wei . 6'B' perempuan lawan bola jaring .
champion okeh . kelas kami memang terbaikkk larh .

nie aku dengan Jawarie Elya NorBalqis . last sem practical . operation theater .

~~~~

walaupown kolej kami banyak buat kami MARAH , sakit hati , menyampah , rasa macam nak berhenti .
tapi kat sini larh semua kenangan kami tercipta .
moment masa belajar yang tak mungkin aku lupa walaupown aku dah tua nanti .
yeeee ! aku rinduu semua budak kelas 6 B .
rinduu korang yang amat weh .






Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

3 comments:

ena said...

Kolej ney elok ker ? Sijil diiktiraf tk ?

ena said...

City u ney bagos tk ? Sijil laku ?

nur fara said...

yuran dekat sini mahal tak sis ? dpt tawaran tp asyik ptptn je .