Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

bukan memilih , cuma tak sejiwa


ASSALAMUALAIKUM korang .


buat apa tu ?? panas terik kan hari nie ... hurmmmmm
lynda nie pulak baru jer balik dari mencari kerja area Penang nie . penat sangat sangat , tapi still nak shared pengalaman cari kerja dengan korang .
kat area mana pergi cari kerja tadi ? heeee :) area kilang jer . nak jadi minah kilang larh sementara waktu nie . tak salahkannnn . asalkan rezeki datang dari segi yang HALAL .

tapikan korang !

penat gila cari kerja hari nie tapi kerja tak menepati cita rasa pulak . huuuummmmm . hampa ja . memang la orang cakap tak boleh memilih kerja , tapi kalau tak sejiwa , nak ker kerja .
lynda belajar nurse , nak kerja kilang , memang la lari bidang kan .
nak kerja nurse , sampai sekarang belum ada rezeki . masih mencuba dan akan terus berdoa semoga dipermurahkan rezeki tahun 2012 nie .


korang pown doakan sekali okeh . tenkiu .

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

remyhazza said...

moga dapat kerja nanti... tak kisah buat permulaaan...kumpul pengalaman dulu....
janji kerja halal....

LyNdA Aziz said...

tq en remy yang setia !