Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

dia balas post aku dekat FB .



ASSALAMUALAIKUM .


hye korang . selamat malam ! ehhh , korang korang yang tengok tv perasan tak cik LYSSA FAIZUREEN masuk berita tv3 tadi . perasan ? ala , kenapa lynda tak perasan .
wow ! awesome kan . lepas nie makin popular la dia kan . dah la comel . eeeee . kagum gila !
ehh , tapi apa kaitan cik lyssa dengan entry lynda kali nie ekk ?
sabar korang , ada kaitan ada kaitan ... heeeee :)


okeh macam yang lynda cakap tadi , lynda tak perasan yang cik LYSSA kita nie masuk TV3 tadi , so macam biasa , lynda buka FB .
then nampak new post cik LYSSA . mata terus terbeliak tengok post dia kali nie .


wow ! awesome sangat kan dia . lynda memang adore dekat cik lyssa nie .
hambooiii , lesbian ker .
hahahahaha . tak la korang . tapi kan tadi lepas dah baca kenapa 'nama Twitter cik lysaa masuk TV3' , lynda pown memberanikan diri mengPOST something dekat wall FB dia .
nerves taw .nak post pown pikir dua tiga kali dan masa post tuh memang tak bajet pown yang cik lyssa akan balas post tuh .
tetapi ! jeng jeng jeng ...
agak nak terkeluar jugak la mata nie bila tengok noti lynda ada nama cik lyssa .

" Lyssa_secret comment on your wall post "

ya ALLAH , unsangkarable , orang sefamous dia layan wall post lynda . TQ cik LYSSA !!
urmmmm , maybe pada korang yang da biasa , benda nie macam tak de ape ape kan .
tapi pada lynda , lynda rasa bangga sangat sangat .
cik lysaa bukan saja seorang yang comel , tetapi amat menghargai orang sekeliling dia kan .



>cik LYSSA , lynda akan always support cik lyssa <

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

5 comments:

poohrist said...

yah..'
hidup cik lyysa..
saya pun dapat lyssant on comment on your post...
hikhik like2

LyNdA Aziz said...

ya ka . waaa ! best kan .

Lyssa Faizureen said...

alamakkk . terharu pulakk baca entri ni.. nakk nangiss 77 saat bolehh ?
sobsobsob .

Terharuuu kot T_T

Minat Lyssa smpai mcm ni ?aduyy..
Jgn le . malu tauu . Lyssa ni , , blogger biasa2 je pun .. tak de lebih mana pun .

Btw . tengs again ! :D

remyhazza said...

lyssa tetap fames walaupun bkn retis.....

LyNdA Aziz said...

:) betul betul .