Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

jangan kita alpa okeh ??


- In the Name of ALLAH the Most Gracious and the Most Merciful-





hye blogger yang cantik , yang hensem , yang cute , yang jambu ......

amboi ... tersenyum lebar semua yer ... tak pe ALLAH jadikan kita semua cantik disisiNYA .




ha . korang perasan tak sejak dua tiga menjak langit kita yang biru nie selalu diliputi awan putih yang tebal yang sangat menarik perhatian .
tak perasan ? ha , apa lagi , bawak bawak la keluar rumah . dongak ke langit .
indahnya ciptaan ALLAH nie kan .
tapi ada jugak sesetengah manusia yang selalu mengutuk ciptaan ALLAH nie kan .
tak baik taw korang !!
oke oke , tak nak banyak banyak cerita . lynda just nak shared gambar jer nie .
jom tengok !




Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

poohrist said...

indah-indah..
dekat taiping pun kelihatan indah juga langit diatas sana..

remyhazza said...

awan yg berarak mendung belum tentu lagi nak hujan....