Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

LYSSA FAIZUREEN memang hebat .

memang hebat lyssa faizureen nie . memang tak dinafikan tutorial dia sangat sangat simple dan mudah difahami . aku pun korek korek blog dia kalau nak edit blog aku nie . haaaaa....memang mudah dah simple . penulisan dia sangat sangat bagus . sangat kagum ! setiap entry yang dia post umpama sedang bercakap dengan blogger lain kan . baru setahun dia berblogging , tapi follower dia ramai giler . kagum sangat .


kenapa aku updates pasal dia . sebab , mulanya aku macam biasa la jalan kan aktiviti utama . stalker sana sini . then nampak lyssa updates new entry pasal dia di temuramah . aku pown baca la . lepas baca tu meremang bulu roma aku nie . bukan sebab takut kan hantu malam malam nie . tapi tersangat la kagum dengan gadis comel LYSSA nie . kalau korang nak baca boleh KLIK SINI .







~ selamat membaca . tak rugi .

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

6 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

tu la . saye pung suke tengok tuto dye .. mudah memahami :))

LyNdA Aziz said...

hehehehe . senang nak faham .

Lyssa Faizureen said...

eheee . tengss ekk , sebab slalu masukk blog Lyssa ... :P

LyNdA Aziz said...

welcome welcome . tq cik lyssa sebab singgah .




(*__*)

remyhazza said...

wah... dh bersahabt ngan lyssa ye... tahniah....
teman nie lyssa pandang pun tak .....
kena redha jer la.... he3

LyNdA Aziz said...

en remy . hehehehe .