Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

keluhan blogger

dari pagi sampai malam ..
satu idea pun tak datang dalam benak kepala ku untuk aku create entry baru .
dah bersawang , berlumut , berdebu blog aku .
tenkiu korang yang selalu singgah blog aku untuk baca karya merepek yang tak ada kesudahan .
tenkiu tenkiu tenkiu .
dari pagi sampai malam aku asyik on off ja laptop nie .
on FB nak cari idea create new entry , tak jumpa jugak idea
timbul dengki tengok blog orang yang semakin bagus penulisannya .
yang semakin ramai followernya .
aku ?
masih lemah , lemah dalam penulisan blog .
idea tak mendatang .
follower jauh sekali nak meningkat .
hahahahaha .
bukan senang nak buat orang baca entry kita .
kalau bagus penulisan kompom popular macam blogger blogger kat luar sana .
famous kalah artis .
kagum sangat .
tapi kalau penulisan tak bagus macam aku , mana yang nak baca .
tapi apa pun terima kasih kepada yang selalu singgah blog aku .





tenkiu sangat sangat !


Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

3 comments:

remyhazza said...

kita dtg baca ler..... always tau !

poohrist said...

sama lah dengan haku..
lemah gila kalau bab-bab mengarang blog....kita tulis kita yang baca pun ok jugak..

LyNdA Aziz said...

en REMY . anda memang follower yang setia !