Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

nak kurus tanpa membazir duit ?


aissshhhh . buat apa korang sibuk sibuk nak kurus ? cantik sangat ker ? ada yang sampai sanggup bergolok gadai semata mata nak kurus KEDING ! nak tahu , orang yang kurus sibuk nak chubby macam korang . actually bukan tak boleh nak kurus , boleh . tapi kalau badan dah macam CICAK KOBENG pown dok sibuk nak kurus lagi tak tahu la nak nak cakap apa . lain la kalau badan tu betul-2 gemuk , tak pown obesity yang dapat nasihat dari doktor untuk kuruskan badan tu haaaa . haaaa , orang yang macam tu memang digalakkan kurus , sebab membahayakan kesihatan .



TAPI !


kalau korang memang desperate sangat nak kurus , senang ja . tak payah nak bergolok gadai . cara nie berkesan sangat-2 . cuba la ! tak rugi punya la .
korang ada boyfriend ? haaaaa , suruh ja boyfriend korang tu cari perempuan lain , tak pun kahwin jer dengan perempuan lain ..... ehhhh , tapi apa kaitan dengan tip nak kurus lynda kan ? ada kaitan ! ( sambil senyum macam kerang kena rebus ) . okeh , bila boyfriend korang da kahwin atau ada perempuan lain , dengan automaticnya korang akan FRUST kan . dan masa tuh korang akan tak lalu nak makan kan . ye la , kecewa sebab ditinggalkan . dan jangan terkejut kalau korang kurus macam tiang lampu jalan . haaaaa ! gunakan sebaik mungkin . da kurus tu , jagala pemakanan . jangan la bila da kurus , makan ikut suka hati ja ! compom gemuk balik .
tapi kenyataan sebenar , orang yang chubby tersangat la comel . so korang tak perlu merendah diri . because u are gojess gurl !







Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

Angah~ said...

agak la nok tips ko tuh ~ hahahha

LyNdA Aziz said...

hahahaha ! cuba la kau nok !