Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

jom terjah !

ehh ! banyaknya cik lyssa kat noti tu kan . hahaha . saja nak tayang . keh keh keh ...



ASSALAMUALAIKUM....


hai korunk . disebabkan hari ini lynda terlebih la rajin kan . jadi lynda nak senaraikan page-page yang wajib lynda buka dan like status mereka di FB setiap hari . hamboii ! hari-hari on9 rupanya . kantoiii ! AHAHAHAHA . jom terjah ....

  1. cik lara
  2. siti nur amira suhaimi
  3. fauzi jamaludin
  4. syaryha lokman
  5. cerita dunia wawa
  6. lyssa_secret
  7. ben ashaari Jr
  8. musyuk pyda
  9. amalina kamarudin
  10. shera shoib
  11. nor hanim wahida
  12. anith adnan
  13. skylimus white
  14. ieyna fadlina Hf
  15. nur shuhada
  16. dhiya irdayani
  17. eriey misi
  18. enchek zam
  19. nurul fajarina
  20. زينل هشام


kepada yang tersenarai tahniah .
kepada yang tak tersenarai jangan la kecik hati . ada lagi larh .
nak taip panjang-panjang ramai sangat .
nanti ada masa lynda umumkan lagi okeh . jangan kecik hati taw .
ehhh ! poyo jer lynda nie . bukan dapat hadiah pown kan .
memang la tak dapat hadiah . tapi ini adalah salah satu cara lynda nak tunjukkan betapa lynda sangat-sangat menghargai korunk ..

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

4 comments:

Lyssa Faizureen said...

Ahaaa . Lyssa no 6 ! Maluuuuuuuuuuu :) ekekeke ~

LyNdA Aziz said...

hahahaha ! page lyssa memang wajib , huhu

poohrist said...

awwhhh
page haku pun ada..
kantoi minat dekat haku ye..
hihi
but apa pun love u more la dear

Kyra Hizrina said...

dekat page kyra tak minat? kihkih :P