Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

muka tak de pakej ??? tahu dah ....



ASSALAMUALAIKUM ....

selamat malam korunk ....buat apa tuh ??

penat rasanya memerah otak dua tiga hari lepas pikir entry apa nak buat dalam blog nie . seriusly , tak de idea . lynda bukan secreative korunk . hari hari ada idea updates blog . so malam nie setelah berhari hari lynda kodek kodek blog and FB korunk , tengok gambar korunk yang cun melecun bila di ratah camera untuk dijadikan model tu , terbit rasa teringin nak jadi model photoshot macam korunk tuh . dan dari situ terbit niat nak create entry baru .. nak jadi model photoshot ?? haaaa ? biar betul lynda nie . dah buang tabiat ker .


ehh . mana ada buang tabiat . lynda sememangnya suka bergambar . pantang nampak camera , nak jer celah . tak dapat masuk banyak , sikit pown jadi la . bila tengok gambar korunk yang cun melecun bila di snap photog , lynda pown teringin . serius !


tapi bila dikenang muka tak de pakej , batalkan jer la niat tu .. dulu ada orang pernah offer , tapi nak berphotoshot dengan orang yang tak dikenali memang la susah . malu ! dan kompom dengan automatic senyuman yang akan terbit nanti akan jadi tak ikhlas ... keh keh keh ..
so , better ambik gambar sendiri sendiri ja kan .

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

2 comments:

remyhazza said...

abg remy yg paling tak suka bergambar.....
skrg body dh chubby , lagi ler malas....he3

poohrist said...

kira cun la tue beb,dapat offer photoshot..
jadi model kowt..