Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

tip please !


ASSALAMUALAIKUM ...


malam malam nie , bile tak boleh tidur apa lagi .

updates blog laaa...


okehh . lepas cuci muka , kononnya nak tidur sangat dah nie .
lynda pown menghadap la cermin .
perempuan dengan cermin memang tak dapat nak dipisahkan lagi .. kalau pisah ... SOB SOB ..
tiba tiba .......
dalam hati nak jer jerit .
tapi dah tengah malam , karang orang ingat kena rompak pulak .. hamboi mulut ... abaikan ..
okeh . back to story ...
tiba tiba ....
lynda nampak .......


nampak......


kat dalam cermin tuh ....


muka lynda ......
ehhh , nampak muka sendiri pown nak terkejut ker ..


muka lynda ...


naik banyak jerawat !!!
macam cendawan tumbuh lepas hujan......
waaaaa.... sejak bile , sejak bile ....??
tak dapat nak terima ......!!
arggghhhh . stressnye .... apa nak buat nie ...



apa lagi . lynda picit semua ! haaaa ...
berparut la muka kau lepas nie lynda ....
muka lynda nie dah la kalau naik jerawat suka tinggalkan parut .
dah la buruk , makin buruk la lepas nie ...

nampak tak . dekat kawasan yang lynda tunjuk tuh . tu yang palin besar .
ehh ! yang hitam tu ...TANDA LAHIR la . abaikan yang tuu ...
gambar nie blur sebab pakai web cam jer .. malas guna camera ..

yang dekat hidung yang lame punya . dah berparut sebab kena picit ..hua hua hua .
tangan nie gatal sangat nak picit . kan dah berparut ..




tolong tolong ...
sesape ade tip nak hilang kan jerawat nakal nie ...
dan
tip hilangkan parut sekali ...
boleh la shared ...
tolong yer ...
please please .. lynda buat muka kesian nie ... huhu







Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

12 comments:

FaraH FaRzAnA said...

kalau nak hilangkan parut ,
ley amek kulit pisang then
gosok kat tempat yg ada parut 2 . .
InsyaAllah hilang . .
tapi............
maybe kesannya lambat sedikit . .
or kamu ley guna lendir aloevera . .

faradiyana mutussin said...

pkai T3 goodla tuk jerawat..tpi kenarjin arr..lgi stu..jan gatal sngat nk picit sbb muka leh brjerawat n mkin brank pinakla jerawat tue..biarkn jew..=)

LyNdA Aziz said...

@farah farzana . owhhh . tenkiu2 !



@faradiyana mutussin berkesan ekk pakai t3 ? first time naik nie . huhuhuhu . tangan lynda nie memang gatal sikit . hehehe

poohrist said...

macam-macam budak kecik nie..hihih

LyNdA Aziz said...

tulun tulun ...

Miss M said...

aloe vera is the best utk jrawat.. n mybe bio oil utk parut.. brkesan sgt... ^_^

starzieti said...

Muke saye pun banyak parut jerawat. Kadang2 org tegur jerawat ke taik lalat tuh. Aduh, segan ! -.- Tapi nampaknye parut tuh dah makin hilang sekarang sejak pakai sabun susu beras. :)

*Kalau nak sabun susu beras tuh boleh emel saye at starzieti@gmail.com sebab saye ade jual. Benda baik kite kena lah share. Yedak ? :D

[PCL] said...

singgah la blog pcl, kat situ ada cara2nya..search : jerawat.

cweet pinky said...

byk owg bg tips nih , na cube jgk larr ^^

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

pakai bedak sejuk je sygg , kompem ilang ! muka pungg cantik .. (;

sara E a.k.a ct said...

sebelum tumbuh cik jerawat tu/...kite cegah dulu yer..bykkan minum air masak..ct pun ade je jerwt nakal..ahak..ia akan megah tumbuh beramai2 time2 ct kurang minum air..xpaham la kenapa:D

LyNdA Aziz said...

huhuhu . okeh korunk tenkiu sangat . sayang korunk ketat !