Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

salah siapa ?


ASSALAMUALAIKUM .. hai korunk ..


panas terik kan hari nie ? tak pe . panas yang ALLAH bagi adalah untuk melatih kita berpanas di akhirat nanti . jadi , tak mau bersungut oke ? cakap ALHAMDULILLAH ..


hari-hari lynda buka blog , dengan harapan follower lynda akan bertambah . HEHEHEHE ! berangan boleh la . penulisan pown tak cukup hebat , sapa jer yang nak baca . lynda akui , lynda masih baru , masih mentah dalam dunia blog nie . tak pandai nak mencipta idea untuk menarik perhatian mereka mereka kat luar sana untuk membaca . lagipun lynda sendiri malas nak cari idea untuk mengarang entry baru . HAHAHAHAHA . salah siapa follower tak meningkat ? salah sendiri . tapi apa-apa pown lynda berterima kasih kepada mereka-mereka yang sudi singgah dan membaca blog lynda nie . TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA !



lynda sangat mengagumi mereka ini ....
  1. http://www.benashaari.com - memang santai ...
  2. http://www.lyssasecret.com - lynda banyak ikut tutorial dia . SIMPLE !
  3. http://momodomowinky.blogspot.com/ - muda + comel ....
  4. http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/-banyak makanan kat sini .
  5. http://hazanis.blogspot.com/ - awek kelate yang comel !
  6. http://syaryha.blogspot.com/ -my best friend forever !
  7. http://tijuooohsem.blogspot.com/-ooowwhhh . suka gayanya . awesome !

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

3 comments:

Kak Sam said...

Terus berusaha, insyaAllah impian akan jadi nyata.

eeiyss said...

a'a... asa xcitedkan bila follower bertambah.. hehe

LyNdA Aziz said...

tenkiu semua .