Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

pemalas !

oke , muka lynda hitam . tahu lama dah . tak payah terkejut oke . lynda dilahirkan hitam , tapiii maniss ... hahahaha . boleh muntah macam nie . perasan gila ...



oke oke . disebabkan terlampau malas hari ini , lepas kemas rumah terus lynda online bila abah volunteer nak masak hari ni . yahooo ! ya allah , anak dara pemalas . abaikan ....
korunk mesti pelik kan . ye la . lynda kemas rumah . tak kerja ker ?? huhuhuhu . actually lynda baru jer berhenti kerja . berhenti lagi ?? hahahaha . nak buat macam mana bukan rezeki .. ayat nak cover letteww ... lynda berhenti sebab lynda dapat offer kerja dalam office .. yahooo .. suka suka . walaupun hanya kerja data entry lynda suka . sebab kerja dalam office .
kerja tu akan start 1/3 nie . sooo ... sekarang duduk rumah , jadi suri rumah ...
lynda nie bukan boleh terlebih excited sangat nie . nanti kerja tak oke lari lagi ...



ishhh , sampai bila kan . insaf lynda insaf . mana ada kerja yang senang dalam dunia nie . nanti kerja nurse lagi susah ....




orang kata jangan berharap . tapi lynda berusaha dan berharap .
target hospital----------------->PPUM ! nak kerja sana . sebab ramai kawan lynda kerja sana .
doakan yer !






Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

3 comments:

poohrist said...

jadi office gurl la lepas nie..

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
LyNdA Aziz said...

bukan office gurl dekat ppum . hehehehe .