Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:| Gushcloud |:.

terjah lagi sekali !

ASSALAMUALAIKUM ...


hai bloggers , hai fbians . terima kasih sebab sudi menapak di blog daif lynda nie . tenkiu tenkiu tenkiu !!
okeh . korunk ingat lagi tak lynda pernah senaraikan page page yang wajib lynda bukak dan like status mereka bila setiap kali lynda on9 ? ingat lagi tak ? tak ingat ? sob... sob ... (T__T) . pada yang tak ingat boleh tengok kat SINI .
malam nie lynda akan senaraikan lagi 20 page yang wajib tu . ehhh , korunk di alu alukan untuk bersahabat dengan mereka . tapi kalau tak di approved jangan marah mereka oke .
jom terjah lagi ...

  1. Shikin Ali
  2. Noor Azwana Mohamed
  3. Ezham Senyum
  4. wanz Syazlina Othman
  5. Hamisha Hamidon
  6. Funabashi Hakuseki
  7. Dek Jat
  8. Mohama Hanizam
  9. Lya si gadies
  10. Wann Amir
  11. Siti Hajar Morashid
  12. Nurul Najwa
  13. Cahaya Intan
  14. Cik Nynye
  15. Chek Myie Wannor
  16. Jawarie Elya Norbyzura
  17. Memey Humairah
  18. Ray Zul
  19. Effa Rj
  20. Eka Jamaludin


fuuuuhhh ... penat dah jari jari comel nie menaip . nama di atas disenaraikan secara rawak . so sapa no 1 , sapa no last bukan keutamaan yerr ... tahniah korunk . hadiah ? errr . takde la korunk . macam lynda cakap hari tu , nie salah satu cara lynda nak tunjuk betapa lynda menghargai korunk .. TERIMA KASIH korunk .. peace yoo !



sebelum keluar , singgah sini dulu ..

Tenkiu sudi baca . Komen dan Like kalau suka .

1 comment:

Teenager Housemaid said...

wah..nanti nak terjah jugakla..
hoho